header

מתכון לפאי שקדים ובננות כשר לפסח מהבלוג "מפרגנת בריאות"

ליבי רצתה להכין משהו מיוחד מקמח השקדים הבריא, והתברר לה שאי אפשר ממש להכין איתו לחמים, אך לאחר ששיטחה את הבצק שהכינה ממנו בתבנית, יצא לה פאי שקדים נהדר שאתם פשוט חייבים לנסות בעצמכם!

למתכונים נוספים מהבלוג "מפרגנת בריאות"

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפאי שקדים ובננות כשר לפסח מהבלוג "מפרגנת בריאות" מקור תמונה: מפרגנת בריאות
רכיבים לפאי שקדים ובננות:
קמח קוקוס - 2 כפות
אבקת אפייה - 1 כפית (מומלץ ללא אלומיניום ונתרן)
מלח אטלנטי - ½ כפית
שמן קוקוס - ¼ כוס (מומס)
זרעי פשתן - ¼ כוס
זרעי צ'יה - 2 כפות (שלמים)
מים פושרים - ¾ כוס
מים - ¼ כוס (ליצירת ג'לי מהזרעים)
2 - ובננות (בשלות מעוכות, ניתן להשתמש גם בקפואות מופשרות)
תמצית וניל - 1 כפית (טבעית)
סירופ מייפל - 1 כף (טבעים )
קמח שקדים - 3 כוסות פחות 2 כפות
אופן הכנת הפאי שקדים ובננות:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. הכניסו את זרעי הצ'יה והפשתן לתוך רבע כוס מים למשך כרבע שעה, עד לקבלת ג'ל סמיך.
  3. ערבבו את כל החומרים יחדיו, הוסיפו את ג'לי הזרעים והעבירו לתבנית פאי גדולה ומשומנת (או 2 תבניות פאי קטנות ומשומנות) ואפו במשך 35-45 דקות, עד להזהבה. preperation מקור תמונה: encouraginghealthis
  4. הוציאו את הפאי מהתנור ותנו לו להתקרר בטמפרטורת החדר למשך לפחות שעה.
מקור: ליבי לוי גרינברג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.