אל תתנו לרשימת המצרכים הארוכה להטעות אתכם, מאחר שאת הסלט הזה תוכלו להכין בקלות ובמהירות! נסו אותו ולא תתחרטו...
רכיבים למתכון למרינדת דגים:
רכיבים למתכון לסלט:
דגים - 680 גר' (170 גר' לכל חתיכה)
אופן הכנת המתכון למרינדת דגים:
-
ערבבו את כל הרכיבים של מרינדת הדגים בקערה בינונית והשרו בפנים את חתיכות הדגים למשך שעה וחצי לכל הפחות, כשמומלץ להשרות למשך לילה שלם.
מקור תמונה:
feastingathome
אופן הכנת הרוטב:
-
הכניסו את כל הרכיבים של הרוטב לקערה בינונית וערבבו היטב.
אופן הכנת המתכון לסלט:
-
הניחו סיר גדול עם מים על להבה בינונית-גבוהה, המליחו מעט את המים, בשלו את השעועית הירוקה וערבבו מדי פעם. יש לבשלה עד שתתרכך מעט, ולאחר מכן להשרות אותה בקערה גדולה של מי קרח ולסנן (בישול לבן).
-
הכינו את הדג על גריל או על מחבת גריל, עד שיבושל במידת העשייה הרצויה.
-
כעת הרכיבו את הסלט: הניחו בתחתית הקערה את תערובת החסה והוסיפו כף אחת מהרוטב שהכנתם קודם לכן. לאחר מכן, הוסיפו את השעועית, צקו מעט ממרינדת הדגים ומשארית הרוטב, והניחו את הדגים. קשטו עם עגבניות שרי ותוכלו לסחוט לימון על הדגים, אם זה רצונכם.
מקור: שרה.י