header

מתכון לטפנד זיתי קלמטה

הטפנד הוא מחית זיתים אשר מוסיפה טעם מיוחד לכל כריך שיכלול אותו.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטפנד זיתי קלמטה
רכיבים לטפנד זיתים:
זיתי קלמטה - 2 כוסות (מגולענים)
צלפים - 2 כפות
אנשובי - 3 חתיכות
מיץ לימון - מ-1 לימון
טימין - 1 כף (יבש)
אורגנו - 1 כף (יבש)
שמן זית - ½ כוס
פלפל שחור - לפי הטעם (גרוס טרי)
אופן הכנת הטפנד זיתים:
  1. ערבלו את כל המרכיבים במעבד מזון, עד ליצירת תערובת אחידה.
  2. תקנו את התיבול לפי הטעם.
  3. הטפנד ישאר טרי במשך 1-2 חודשים.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.