header

מתכון לפסטו קייל

את הפסטו המסורתי, שמכינים מבזיליקום, תוכלו להחליף בגרסה טעימה ומיוחדת הכוללת את כרוב הקייל עתיר הוויטמינים. את הרוטב הנפלא הזה תוכלו להוסיף למגוון כריכים, סלטים, פסטות וכל מה שעוד תרצו לשדרג בעזרת הגרסה המיוחדת הזו למאכל האיטלקי האהוב.

זמן הכנה: 1 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטו קייל מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לרוטב פסטו:
כרוב קייל - 2 כוסות (שטוף ויבש)
מיץ לימון - מ-1 לימון
מלח - ¼ כפית
שמן זית - ½ כוס
אופן הכנת הרוטב פסטו:
  1. הכניסו את כל הרכיבים, מלבד השקדים, למעבד מזון והפעילו לקבלת מחית חלקה. הוסיפו את השקדים והפעילו עד לקבלת הסמיכות הרצויה. העבירו לצנצנת או קופסה ואחסנו במקרר עד לשימוש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.