header

מתכון לרוטב אבוקדו, לימון ודבש

אבוקדו הוא מרכיב אהוב בפניי עצמו בסלטים, אך הוא יכול לשמש גם כרכיב להכנת רטבים בעלי מרקם קרמי ותכולה של שומנים חיוניים לגוף שרק יטיבו עמו. המתכון שיגרום לכם לאכול ולהשאר בריאיים.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב אבוקדו, לימון ודבש מקור תמונה: simplyscratch
רכיבים לרוטב אבוקדו:
אבוקדו - ⅓ כוס (מחית)
מיץ לימון - 2 כפות (סחוט טרי)
שמן זית - 1 כף
דבש - 1 כפית
מים - 2-3 כפות
אופן הכנת הרוטב אבוקדו:
  1. הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון וערבלו עד לקבלת מחית חלקה ואחידה. הוסיפו מלח ופלפל לפי הצורך והגישו לצד סלט טרי.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.