header

מתכון למרינדת אננס

פרי האננס מכיל אנזימים שמאכלים את הבשר, כך שהוא מושלם להשריה של בשרים להעשרת טעמם. המרינדה הבאה מתאימה במיוחד לבשר עוף, הודו וגם דגים, והיא תעניק להם טעם פירותי וחמוץ-מתוק שכולנו אוהבים.

 

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדת אננס
רכיבים למרינדת אננס:
אננס - 1 כוס (קלוף וטחון)
רוטב סויה - ⅓ כוס
דבש - ⅓ כוס
חומץ תפוחים - ¼ כוס
שיני שום - 2 (כתושות)
אבקת ג'ינג'ר - 1 כפית
ציפורן - ½ כפית (אבקת תבלין)
אופן הכנת המרינדת אננס:
  1. ערבבו את כל רכיבי המרינדה בקערה (עדיף קערת זכוכית) והניחו אותה בצד למשך 15 דקות לאיחוד הטעמים.
  2. הכניסו את נתחי הבשר או הדג לתוך המרינדה למשך 2-4 שעות לבשר עוף ושעה אחת עבור דג. הכינו את הנתחים לפי טעמכם והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.