פרי האננס מכיל אנזימים שמאכלים את הבשר, כך שהוא מושלם להשריה של בשרים להעשרת טעמם. המרינדה הבאה מתאימה במיוחד לבשר עוף, הודו וגם דגים, והיא תעניק להם טעם פירותי וחמוץ-מתוק שכולנו אוהבים.
אופן הכנת המרינדת אננס:
-
ערבבו את כל רכיבי המרינדה בקערה (עדיף קערת זכוכית) והניחו אותה בצד למשך 15 דקות לאיחוד הטעמים.
-
הכניסו את נתחי הבשר או הדג לתוך המרינדה למשך 2-4 שעות לבשר עוף ושעה אחת עבור דג. הכינו את הנתחים לפי טעמכם והגישו חם.