header

מתכון לפילה סלמון עם פירות הדר וטימין

המתכון הבא הוא ההוכחה שהסלמון לא סתם ידוע כמלך מנות הדג, וזאת מכיוון שמעבר לוויטמינים והאומגה 3 שהוא מכיל, אפשר להוסיף לו רק מעט פלחי הדרים וטימין וליהנות ממנה שהיא חגיגה אמיתית. נסו את המתכון הפשוט והטעים הזה ותיהנו מאחת ממנות הדג המענגות והנימוחות שטעמתם, שתרצו להכין ולאכול בכל הזדמנות!
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לפילה סלמון עם פירות הדר וטימין
רכיבים לסלמון:
סלמון - 1,300 גרם (פילה, ללא עור ועצמות)
שמן זית - 1 כף
מלח גס - ¾ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
לימון - 1 (גדול, פרוס דק)
תפוז - 1 (גדול, פרוס דק)
טימין - 12 גבעולים (להפריד לעלים)
אופן הכנת הסלמון:
  1. חממו את התנור מראש על 190 מעלות והניחו את הסלמון על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
  2. זלפו על הסלמון שמן ותבלו במלח ופלפל. לאחר מכן פזרו את חתיכות התפוזים, הלימונים ואת גבעולי הטימין מסביב לדג.
  3. הכניסו את הסלמון לתנור ואפו אותו עד שיאבד משקיפותו, בין 25-20 דקות לערך.
  4. העבירו את הסלמון בזהירות למגש, ופזרו כפי שתבחרו את פירות ההדר והטימין.
מקור: משה.י
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.