header

מתכון לממרח סלמון מעושן וגבינה

סלמון מעושן הוא מאכל אהוב ופופולרי, במיוחד במסגרת מנות פתיחה ומתאבנים שונים. לכן בהרבה מעדניות ומסעדות ניתן למצוא ממרחי סלמון גבינתיים עם טעם עשיר ומעושן, שהולכים נהדר עם קרקרים או לחמים שונים. אם גם אתם אוהבים את הפינוק הטעים הזה, תשמחו לגלות שכדי ליהנות מהטעם של הממרח הזה לא צריך לקנות אותו בשום מקום, כי קל מאוד להכין אותו ממש אצלכם במטבח. בעזרת המתכון הבא תכינו ממרח סלמון מעושן עם גבינת שמנת שיכול לשדרג כל ארוחה שתכינו לעצמכם, או סעודה גדולה שבה אתם מארחים הרבה אנשים. שימו לב לכך שהכמויות שבמתכון מיועדות להכנת 2-½2 כוסות ממרח, אך גם אם לא תסיימו את כולו בפעם אחת, ניתן לשמור אותו בקירור למשך מספר ימים וליהנות מהטעם הנהדר שלו לאורך זמן.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח סלמון מעושן וגבינה מקור תמונה: tasteofhome.com
רכיבים לממרח סלמון מעושן וגבינה:
גבינת שמנת - 450 גרם (מרוככת )
סלמון מעושן - 100-140 גרם (בהתאם לחוזק טעם הדג הרצוי, ניתן להמיר בלקס)
חזרת - 3 כפות (ניתן להפחית או להסיר בהתאם לרמת החריפות הרצויה)
מיץ לימון - ½1 כפות
פלפל שחור - ¼ כפית
פפריקה מתוקה - ¼ כפית
אבקת שום - ¼ כפית
טימין קצוץ - ¼ כפית
מלח - לפי הטעם
שמיר קצוץ - לקישוט (לפי הטעם, לא חובה)
אגוזי מלך קצוצים - לקישוט (לפי הטעם, לא חובה)
אופן הכנת ממרח סלמון מעושן וגבינה:
  1. הכניסו את כל הרכיבים למעט שמיר ואגוזי מלך למעבד מזון והפעילו על פולסים קצרים באורך הולך ועולה על לקבלת מרקם אחיד אך לא חלק מדי.
  2. טעמו את הממרח ותקנו תיבול במידת הצורך. לאחר מכן המשיכו לערבל בעזרת מעבד המזון עד לקבלת המרקם הרצוי.
  3. העבירו את הממרח לקערה והסירו אותו מכל צדי הכלי של מערבל המזון בעזרת מרית או כלי דומה. כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר עד להגשה.
  4. לקראת ההגשה, ניתן לקשט בשמיר קצוץ או אגוזי מלך קצוצים ולהגיש לצד קרקרים או לחמים שונים. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.