אם אתם רוצים להכין מתאבן בריא תוך דקות ספורות וליהנות מתוצאה טעימה, משביעה ומרשימה, קחו כמה פירות אבוקדו, חופן של עשבי תיבול אהובים, רימונים וגשו לעבודה! בלי מאמץ ובלי כאב ראש, תוכלו להגיש לשולחן מנה עשירה עם מראה מושקע, וחשוב מכל, שפע של יתרונות בריאותיים לגוף בזכות האשלגן, חומצות השומן הבריאות והסיבים התזונתיים שבאבוקדו. כמה פשוט, ככה טעים!
רכיבים למתכון לסירות אבוקדו:
אופן הכנת המתכון לסירות אבוקדו:
-
הכניסו לקערה את הרימונים, עשבי התיבול והלימון הכבוש, יחד עם שמן הזית ומיץ הלימון. ערבבו היטב ותבלו במלח שולחן רגיל לפני הטעם.
-
תנו לכל הטעמים להתאחד, ובינתיים הוציאו את הגרעין מהאבוקדו, וסדרו את חצאי הפרי על צלחת הגשה. אם יש חלקים מושחרים בבשר האבוקדו, גרדו אותם בזהירות עם כף, שבה תוכלו להשתמש גם כדי להגדיל את שטח ה"חור" בסירה שלכם אם הוא קטן מדי.
-
הכניסו כמות שווה מתערובות עשבי התיבול והרימונים לתוך כל סירת אבוקדו, קשטו במעט מלח גס והזליפו מעל לכל הסירות מעט שמן זית.
טיפ השף:
אם תרצו, ניתן לקלף את קליפת האבוקדו לפני הכנסת המילוי, אך הרבה יותר נוח להשאירה ולאכול את פנים האבוקדו עם המילוי בעזרת כף או כפית.