header

מתכון פשוט למרינדה לבשר בקר

תיבול נכון של בשר בקר יכול לגרום לו להיות עסיסי מאין כמוהו, וזה בדיוק מה שהמרינדה הבאה תעשה. השרייה של מספר שעות תעשה לבשר רק טוב, אך השרייה במשך הלילה תגרום לו להיות בלתי נשכח. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון פשוט למרינדה לבשר בקר
רכיבים למרינדה לבשר בקר:
רוטב סויה - ⅓ כוס
שמן זית - ½ כוס
מיץ לימון - ⅓ כוס
רוטב ווסטשייר - ¼ כוס (ניתן להמיר בחומץ בלסמי)
אבקת שום - ½1 כפות
בזיליקום - 3 כפות (יבש)
פטרוזיליה - ½1 כפות (יבשה)
פלפל לבן - 1 כפית
שום - 1 כפית (כתוש)
רוטב חריף לבחירתכם - ¼ כפית (לא חובה)
אופן הכנת המרינדה לבשר בקר:
  1. הכניסו את רכיבי הרוטב למעבד מזון וערבלו לקבלת מחית חלקה ואחידה.
  2. צפו את הבשר ברוטב מכל צדיו, הכניסו אותו לקערה או שקית תיבול והוסיפו את יתרת הרוטב. השרו במשך מספר שעות או למשך הלילה והכינו את הבשר לפי טעמכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.