header

מתכון לקבב עוף וג'ינג'ר

מרקמו הרך של בשר העוף הופך אותו למושלם בתבשילים רבים וגם במתכוני קבב. התוספת של הג'ינג'ר במתכון הטעים הזה נותנת לקבב העוף ניחוח וטעם מיוחדים שיהיו אהובים גם על ילדיכם.

זמן הכנה: 35 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לקבב עוף וג'ינג'ר מקור תמונה: Kake
רכיבים לקבב העוף:
ג'ינג'ר - 1 (באורך 4 ס"מ חתוך גס - אורך של אגודל)
בצלים ירוקים - 4 (קצוצים גס)
בשר פרגית - 4 (חתוך לקוביות - ירכיים)
חזה עוף - 2 (חתוך לקוביות)
כוסברה - ½ צרור (קצוצה דק)
אבקת מרק עוף - 2 כפיות (ללא מונוסודיום)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת קבב העוף:
  1. הכניסו שום, בצל וג'ינג'ר אל מעבד המזון, והפעילו עד שהם יהיו קצוצים גס.
  2. הוסיפו את חתיכות העוף, הכוסברה, אבקת מרק העוף והתבלינים והפעילו שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הפעילו תנור על 180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  4. צרו 12 קבבים אחידים בגודלם מהתערובת שבמעבד המזון והניחו על נייר האפייה.
  5. הכניסו לתנור עד שהקבבים משחימים (כ-20 דקות), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.