קשה למצוא אדם שלא אוהב גרסה כזו או אחרת של שיפודים, ועם המתכון הבא תוכלו להכין מנה טעימה במיוחד של חזה עוף. הגישו אותה בפיתה, לאפה או כל לחם אהוב אחר ותהיו בטוחים שכל הטועמים ילקקו את האצבעות.
מקור תמונה:
alanagkelly
אופן הכנת מתכון למרינדה:
-
ערבבו את כל הרכיבים של המרינדה בקערה גדולה.
אופן הכנת מתכון לשיפודים:
-
חתכו את חזה העוף לקוביות, הכניסו אותן לתוך הקערה עם המרינדה וערבבו היטב עד שהן יהיו מצופות מכל צדיהן.
-
עטפו את הקערה בניילון נצמד והכניסו אותה למקרר למשך שעתיים. ניתן גם להניח למרינדה להמתין במקרר במשך לילה שלם במקרים בהם אתם מעוניינים להתחיל בהכנות לארוחה יום לפני.
-
חממו את התנור שלכם ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה (אין צורך לשמן אותה).
-
הוציאו את הקערה עם העוף מהמקרר והניחו את קוביות חזה העוף על התבנית (ניתן להשחיל אותן על שיפודים לפני כן). הכניסו לתנור עד להשחמה מכל הצדדים, הוציאו והגישו חם.