header

מתכון לשיפודי עוף בנוסח טורקי

קשה למצוא אדם שלא אוהב גרסה כזו או אחרת של שיפודים, ועם המתכון הבא תוכלו להכין מנה טעימה במיוחד של חזה עוף. הגישו אותה בפיתה, לאפה או כל לחם אהוב אחר ותהיו בטוחים שכל הטועמים ילקקו את האצבעות.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לשיפודי עוף בנוסח טורקי מקור תמונה: alanagkelly
רכיבים למתכון למרינדה:
שמן - 6 כפות
מיץ לימון - 2 כפות
רסק עגבניות - 1 כפית
שיני שום - 6 (כתושות)
צ'ילי - 1 כף (ניתן להשתמש בחצי מהכמות כדי למתן את החריפות)
מלח - 1 כף
כמון - ½1 כפיות
קינמון - ⅛ כפית (טחון)
רכיבים למתכון לשיפודים:
חזה עוף - 1 ק"ג (נקי מעצמות)
אופן הכנת מתכון למרינדה:
  1. ערבבו את כל הרכיבים של המרינדה בקערה גדולה.
אופן הכנת מתכון לשיפודים:
  1. חתכו את חזה העוף לקוביות, הכניסו אותן לתוך הקערה עם המרינדה וערבבו היטב עד שהן יהיו מצופות מכל צדיהן. preperation
  2. עטפו את הקערה בניילון נצמד והכניסו אותה למקרר למשך שעתיים. ניתן גם להניח למרינדה להמתין במקרר במשך לילה שלם במקרים בהם אתם מעוניינים להתחיל בהכנות לארוחה יום לפני.
  3. חממו את התנור שלכם ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה (אין צורך לשמן אותה).
  4. הוציאו את הקערה עם העוף מהמקרר והניחו את קוביות חזה העוף על התבנית (ניתן להשחיל אותן על שיפודים לפני כן). הכניסו לתנור עד להשחמה מכל הצדדים, הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.