ילדים יאהבו את המתכון הזה במיוחד מפני שלא רק שהוא טעים, אלא גם דביק! הזיגוג המתקתק בסגנון אסייתי ישתלב מעולה לצד סלטים, אורז, פסטה וכל תוספת אחרת שתרצו, אך טעמו המפתיע של העוף הוא בהחלט הכוכב.
מקור תמונה:
budgetbytes
אופן הכנת העוף בזיגוג סוכר:
-
הכניסו את הסוכר, רוטב הסויה, השום, הג'ינג'ר, הפלפל השחור ו-1 כף שמן לתוך קערה בינונית וערבבו היטב.
-
הניחו את העוף על כלי שטוח, מזגו מעליו את הזיגוג שהכנתם וערבבו עד לציפוי מלא של כל הירכיים.
-
כסו את הכלי עם ניילון נצמד והניחו בצד למשך חצי שעה להשרייה.
-
לאחר חצי שעה חממו ½ כף שמן על מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית-גבוהה, הניחו עליה את הירכיים המזוגגות וטפטפו מעליהן את הזיגוג שנותר בכלי.
-
טגנו את העוף עד שהוא ישחים והבשר יהיה רך, הוציאו על צלחת הגשה, טפטפו מעל את הרוטב והגישו חם לצד תוספות אהובות.