חזה עוף ובשר בקר הם כמה המזונות האהובים ביותר על רובנו, והמתכון הבא משלב את שתי המרכיבים הנהדרים האלו, כאשר מצטרף אליהם תמר מג'הול מתוק המעניק רכות וטעם לרולדה. תתכוננו להתאהב ברולדת העוף הצלויה שבזכותה תזכו בהמון מחמאות.
מקור תמונה:
eatingrichly
רכיבים לרולדה וסיום המנה:
אופן הכנת המילוי:
-
חממו מחבת עמוקה על חום בינוני גבוה והוסיפו לה 2 כפות שמן זית ואת הבצל.
-
טגנו קלות את הבצל, הוסיפו למחבת את השום ואת הבשר הטחון.
-
ערבבו היטב, טגנו את הבשר והוסיפו את התמרים.
מקור תמונה:
eatingrichly
-
הסירו את המחבת ממקור החום והניחו בקערה לצינון קל.
-
הוסיפו למחבת את הביצה, תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב. טעמו ושפרו טעמים לפי בחירתכם.