הכנת ארוחת הצהריים יכולה להיות רגועה ושלווה גם לאחר יום עבודה עמוס, במיוחד אם בוחרים את המתכונים הנכונים, ומתכון תבשיל העוף שלפניכם הוא אחד מהם. קלות ההכנה תשמח אתכם ואפילו תספיקו לנוח ולהתרענן עד שהתבשיל הטעים הזה יהיה מוכן.
אופן הכנת התבשיל עוף:
-
חממו סיר בינוני על חום גבוה עם מעט שמן לטיגון קל.
-
הכניסו את העוף לסיר בעדינות וטגנו כ-3 דקות מכל צד. לאחר מכן הפכו אותו לצד השני והמשיכו לטגן.
-
הוציאו את הכרעיים לכלי אחר, הוסיפו מעט שמן לסיר וטגנו את הבצל והשום יחדיו במשך כ-2 דקות.
-
הוסיפו לסיר את הגזר, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה וערבבו כך שהשמן יעטוף את הירקות מכל צדיהם.
-
הוסיפו לירקות את העוף וצקו את המים לסיר.
-
כסו את הסיר, הנמיכו את החום למינימום ובשלו כשעה. הוציאו לצלחות וקשטו בפטרוזיליה.
טיפ השף:
שנו והוסיפו ירקות ותבלינים במתכון לפי טעמכם האישי.