השילוב הנהדר הזה בין עוף לחוביזה יוצר את אחד מהמתכונים הטובים והטעימים ביותר שייצא לכם לטעום בזמן הקרוב! נסו את המנה הזו כבר בארוחה הקרובה ותיהנו מאוכל מזין, בריא ומופחת קלוריות שכל בני המשפחה יאהבו.
מקור תמונה:
bettycrocker
רכיבים לתבשיל עוף וחוביזה:
אופן הכנת התבשיל עוף וחוביזה:
-
חממו את השמן במחבת בעלת ציפוי לא דביק על חום בינוני.
-
תבלו את חתיכות חזה העוף בשום, אורגנו, מלח ופלפל והוסיפו אותן למחבת.
-
טגנו את העוף למשך 15-20 דקות, הקפידו להפוך את הבשר לפחות פעם אחת.
-
הוסיפו את היין/מים ואת העגבניות החתוכות למחבת והמשיכו בבישול עם מכסה.
-
לאחר 2-3 דקות של בישול העגבניות, הוסיפו את עלי החוביזה, כסו שוב את המחבת והמשיכו בבישול קצר של 2-3 דקות, או עד שהחוביזה התרככה.
-
הוציאו את העוף והתוספות, סדרו על צלחת ואכלו בתיאבון.