header

מתכון לתבשיל עוף עם עגבניות וחוביזה

השילוב הנהדר הזה בין עוף לחוביזה יוצר את אחד מהמתכונים הטובים והטעימים ביותר שייצא לכם לטעום בזמן הקרוב! נסו את המנה הזו כבר בארוחה הקרובה ותיהנו מאוכל מזין, בריא ומופחת קלוריות שכל בני המשפחה יאהבו.
זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל עוף עם עגבניות וחוביזה מקור תמונה: bettycrocker
רכיבים לתבשיל עוף וחוביזה:
שמן זית - 1 כף (או שמן צמחי)
חזה עוף - 4 חתיכות (כ-500 גרם)
שן שום - 1 (קצוצה דק)
אורגנו - ½ כפית (יבש)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
יין לבן - ¼ כוס (יבש או מים)
עגבניות - 2 (קצוצות)
עלי חוביזה - כ-½3 כוסות (צעירים - 170 גרם)
אופן הכנת התבשיל עוף וחוביזה:
  1. חממו את השמן במחבת בעלת ציפוי לא דביק על חום בינוני.
  2. תבלו את חתיכות חזה העוף בשום, אורגנו, מלח ופלפל והוסיפו אותן למחבת.
  3. טגנו את העוף למשך 15-20 דקות, הקפידו להפוך את הבשר לפחות פעם אחת.
  4. הוסיפו את היין/מים ואת העגבניות החתוכות למחבת והמשיכו בבישול עם מכסה.
  5. לאחר 2-3 דקות של בישול העגבניות, הוסיפו את עלי החוביזה, כסו שוב את המחבת והמשיכו בבישול קצר של 2-3 דקות, או עד שהחוביזה התרככה.
  6. הוציאו את העוף והתוספות, סדרו על צלחת ואכלו בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.