header

מתכון לתבשיל ירקות עם עוף הודו טחון וצ'ילי

אם קריר בחוץ ומתחשק לכם להתחמם ומהר, אין כמו מעט צ'ילי שיעלה לכם את מפלס החום בגוף, וכמובן שעדיף שזה יהיה עם המתכון המצוין שלפניכם שמוכיח ששילוב בין בשר הודו טחון לירקות ותבלין מעקצץ הוא החיבור המושלם. כפית אחת מהמנה הזו ביום קר, תחמם לכם את הלב ועוד שאר איברים בגוף.
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל ירקות עם עוף הודו טחון וצ'ילי מקור תמונה: momables
רכיבים לתבשיל:
שמן - 2 כפות
בצל - 1 (קצוץ דק)
בשר הודו - 700 גרם (טחון)
שיני שום - 2 (כתושות)
צ'ילי - 2 כפות (מיובש)
כמון - 2 כפיות
אורגנו - 2 כפיות
מלח - 1 כפית
עגבניות מרוסקות - 840 גרם (מקופסת שימורים)
פירה בטטה - 210 גרם
פירה דלעת - 210 גרם
אופן הכנת התבשיל:
  1. חממו סיר גדול מעל ללהבה בינונית-גבוהה וצקו את השמן. הוסיפו את הבצל וטגנו כ-2-3 דקות עד שהוא נעשה שקוף.
  2. כעת הכניסו אל הסיר את בשר ההודו, השום ועשבי התיבול וטגנו יחד עם הבצל כ-7 דקות, מוודאים שהבשר מבושל ומפורר לחתיכות קטנות.
  3. אל תוך התערובת מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ואת שתי המחיות ומערבבים היטב. הנמיכו את הלהבה לנמוכה ביותר ובשלו במשך כ-30 דקות.
  4. בתום הזמן, כבו את הלהבה, השאירו סגור כ-5 דקות ולאחר מכן הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.