אם קריר בחוץ ומתחשק לכם להתחמם ומהר, אין כמו מעט צ'ילי שיעלה לכם את מפלס החום בגוף, וכמובן שעדיף שזה יהיה עם המתכון המצוין שלפניכם שמוכיח ששילוב בין בשר הודו טחון לירקות ותבלין מעקצץ הוא החיבור המושלם. כפית אחת מהמנה הזו ביום קר, תחמם לכם את הלב ועוד שאר איברים בגוף.
מקור תמונה:
momables
אופן הכנת התבשיל:
-
חממו סיר גדול מעל ללהבה בינונית-גבוהה וצקו את השמן. הוסיפו את הבצל וטגנו כ-2-3 דקות עד שהוא נעשה שקוף.
-
כעת הכניסו אל הסיר את בשר ההודו, השום ועשבי התיבול וטגנו יחד עם הבצל כ-7 דקות, מוודאים שהבשר מבושל ומפורר לחתיכות קטנות.
-
אל תוך התערובת מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ואת שתי המחיות ומערבבים היטב. הנמיכו את הלהבה לנמוכה ביותר ובשלו במשך כ-30 דקות.
-
בתום הזמן, כבו את הלהבה, השאירו סגור כ-5 דקות ולאחר מכן הגישו חם.