header

מתכון לעוף בנוסח ספרדי עם נקניקיות צ'וריסו ותפוחי אדמה

נייג'לה לוסון לא עברה הכשרה מקצועית, ואת כל מה שהיא מכינה היא למדה לעשות בכוחות עצמה. התכניות וספרי הבישול שלה, שמציגים גישה קלילה ונטולת יומרות לאוכל, זיכו אותה בפרסים רבים ובמעריצים בכל רחבי העולם שמכינים את המנות שלה בכל הזדמנות. המתכון שלה שלפניכם, של עוף עם נקניקיות ותפוחי אדמה, מושלם לאירוח או כארוחה דשנה והוא בהחלט ישביע אתכם בשעת רעב.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוף בנוסח ספרדי עם נקניקיות צ'וריסו ותפוחי אדמה מקור תמונה: nigella
רכיבים לעוף עם הנקניקיות:
שמן זית - 1 כף
ירכי עוף - 6 (עם עור ועצמות)
נקניקיות צ'וריסו - 375 גר' (חתוכות לחתיכות בגודל 2 ס"מ)
תפוחי אדמה - 500 גר' (קטנים, חצויים)
בצל - 1 (אדום, קלוף וקצוץ)
אורגנו - 1 כפית (מיובש)
גרידת תפוז - מ-½ תפוז
אופן הכנת העוף עם הנקניקיות:
  1. חממו את התנור ל-220° מעלות ומזגו שמן בתוך תבנית עמוקה.
  2. הניחו את ירכי העוף על התבנית המשומנת והפכו אותם כך ששני הצדדים יצופו בשמן.
  3. פזרו את נקניקיות הצ'וריסו על התבנית עם העוף, פזרו מעל אורגנו, גרידת תפוז ובצל.
  4. הכניסו את התבנית לתנור למשך שעה, הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.