מתי בפעם האחרונה הגשתם קינוח עם שעועית שחורה וללא תוספת סוכר? הבראוניז הבאים הם טעימים ונימוחים, ואיש מהסועדים, כולל הצעירים והבררנים מביניהם, לא ינחש שהקינוח שחוסל במהירות הוא חלופה בריאה יותר לעוגה שהם מכירים.
אופן הכנת העוגת בראוניז:
-
ערבבו את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
מזגו את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, והכניסו לתנור שחומם ל-200 מעלות.
-
אפו כ-30 דקות, ובדקו מדי פעם אם העוגה מוכנה באמצעות קיסם.
-
לאחר שהעוגה מוכנה, הניחו לה להתקרר לפני החיתוך.
מקור: שלומית ר.