header

מתכון לעוגת פירות יער ללא אפיה

עוגה מתוקה היא תמיד הפתעה נחמדה שמעלה חיוך על פניהם של הסועדים – וכשמדובר בעוגה בריאה שאינה דורשת אפייה, ההפתעה גדלה בעשרות מונים. זהו קינוח נהדר ומקורי לימות הקיץ שעשיר בפירות יער ומכיל התפרצות של מתיקות בכל נגיסה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פירות יער ללא אפיה
רכיבים לעוגת פירות יער:
תמרים - 3 כוסות (רכים ללא גרעינים)
שקדים - 2 כוסות
אבקת קקאו - ½ כוס
דבש - ¼ כוס
חמאת בוטנים - ¼ כוס
יוגורט - ½2 כוסות (בטעם וניל)
פירות יער - 1 כוס (חתוכים – ניתן לבחור בין תותים, אוכמניות, פטל שחור או פטל אדום, אך מומלץ לשלב בין כולם.)
אופן הכנת העוגת פירות יער:
  1. הכניסו שקדים, תמרים, אבקת קקאו ופתיתי קוקוס למערבל המזון והפעילו אותו עד לגריסת כל המרכיבים. הוסיפו דבש וחמאת בוטנים והמשיכו לערבל.
  2. הוציאו את הבלילה והכינו ממנה צורות כדוריות.
  3. קחו מגש פיצה ושמנו אותו או הניחו עליו נייר אפייה. שימו על המגש את הבלילה שיצרתם והשתמשו במערוך או בידיים כדי לפזר אותה על התבנית.
  4. הניחו את התבנית במקפיא למשך 10 דקות. לאחר מכן הוציאו אותה ושפכו את היוגורט על הבלילה.
  5. צפו את העוגה שנוצרה בפירות יער בנדיבות ועצבו אותם כרצונכם. הניחו במקרר עד להגשה. preperation
מקור: ענת הלוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.