השלגונים הבאים מצליחים להיות מתוקים, צבעוניים וטעימים מבלי לכלול תוספת סוכר או צבעי מאכל מלאכותיים, והם גם מהווים פתרון מצוין להורים שמעוניינים להגדיל את צריכת מוצרי החלב של ילדיהם.
אופן הכנת השלגונים:
-
ערבבו את כל רכיבי המזון בקערה.
-
מזגו את התערובת אל תבנית ההקפאה.
-
נעצו מקל קרטיב במרכז כל תא בתבנית.
-
הכניסו למקפיא למספר שעות.
טיפ השף:
ניתן להוסיף כמה סוגי תרכיזים טבעיים לקבלת קרטיבים בצבעים וטעמים שונים.
מקור: שלומית ר.