זה אולי נראה מוזר לחלקכם לשלב אבוקדו בקינוח, אך טעמו העדין ומרקמו הנימוח מתאזנים בצורה מושלמת עם שאר הרכיבים. חצי מהקלוריות שבאבוקדו מגיעות משומנים, אך כאלו שהם לא רווים כך שהירק הנפלא הזה עוזר לשמור על כלי הדם ולמנוע מחלות לב.
מלבד ניחוח וטעם משגעים, הקינמון שכלול במתכון מטה ידוע כתבלין שעוזר להילחם בזיהומים, ולכן השלגון הזה מושלם עבור ילדים ועוזר לחזק את המערכת החיסונית שלהם.
מקור תמונה:
kidspot
אופן הכנת השלגון פירות:
-
קלפו את האבוקדו והבננה וחתכו אותם לחתיכות בגודל בינוני.
-
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון והפעילו עד לקבלת תערובת חלקה.
-
הכניסו את התערובת לתוך תבנית של ארטיקים ושימו מקל בכל תא. אם אין לכם תבנית של ארטיקים, תוכלו להשתמש בתבנית לקוביות קרח.
-
הקפיאו למשך 4 שעות לפחות. לאחר מכן הוציאו את הארטיקים והגישו אותם צוננים.