header

מתכון למשקה ג'ינג'ר ולימון

מתכון למשקה מג'ינג'ר הממריץ את מערכת העיכול וידוע כמטפל טבעי בהצטננות ושפעת. פלפל חריף מכיל ריכוז גבוה של בטא קרוטן שמסייע לגוף להיפטר מרדיקלים חופשיים הגורמים נזק לתאים ומגן עליהם מפני זיהום. ולבסוף, לימון המכיל ריכוז גבוה של ויטמין C שמסייע בהגנה על המערכת החיסונית מפני זיהום והצטננות.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למשקה ג'ינג'ר ולימון
רכיבים למשקה ג'ינג'ר ולימון:
ג'ינג'ר - 1 (חתיכה בגודל ציפורן)
מיץ לימון - מ-1 לימון (סחוט טרי)
פלפל חריף - קמצוץ (אדום)
אופן הכנת המשקה ג'ינג'ר ולימון:
  1. הכניסו את רכיבי המתכון לבלנדר.
  2. הפעילו את הבלנדר על מהירות נמוכה, ולאחר 30 שניות הגבירו אותה.
  3. המשיכו לערבב את התערובת עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  4. מומלץ לשתות מיד לאחר ההכנה, כדי למצות את מירב הויטמינים.
מקור: טלי רז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.