המתכון שלפניכם מתאים לכל עונה ובכל מצב, וניתן להכין אותו על המנגל או בתנור - העיקר שיוגש חם. אם מתחשק לכם קינוח נהדר שישמח אתכם ויגרום לכם לחייך מאוזן לאוזן, אתם מוזמנים להכיר את עוגת ה-"ס'מור" האמריקאית שתעלה לכולם את המורל.
אופן הכנת העוגת ס'מור:
-
חממו תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. אם אתם מתכוננים להכין את הקינוח על גריל גחלים דלגו על שלב זה.
-
רפדו תבנית אלומיניום או חרס, בגודל 20X20 ס"מ, בשכבה דקה של שברי ביסקוויטים ומעליה פזרו שכבה של מרשמלו ומעט שוקולד צ'יפס. עשו שכבה נוספת של ביסקוויטים מעל הכל וחיזרו על יצירת השכבות מספר פעמים עד שיגמרו כל המרכיבים של המנה.
-
כסו את התבנית ברדיד אלומיניום והכניסו לתנור למשך כ-10 דקות עד שהמרשמלו והשוקולד נמסים – אם אתם מניחים את התבנית על מנגל, הציצו מדי פעם כדי שהשוקולד לא יישרף.
-
הגישו חם.