header

מתכון לביצים ממולאות בסגנון הונגרי

המתכון הפשוט הבא הוא קלאסיקה הונגרית שנוהגים לאכול כמנת פתיחה בארוחות דשנות. תוכלו להגיש את הביצים לצד לחם קלוי כמנה בפני עצמה, או כמתאבן בארוחות חגיגיות.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לביצים ממולאות בסגנון הונגרי
רכיבים לביצים הממולאות:
ביצים - 6 (מבושלות)
מיונז - 2 כפות
שמנת חמוצה - 2 כפות
חרדל דיז'ון - ¼1 כפיות
פפריקה מתוקה - ½ כפית
שמיר - 1 כפית (קצוץ - לא חובה)
אופן הכנת הביצים הממולאות:
  1. חצו את הביצים ל-2 בזהירות, הוציאו את החלמונים והניחו אותם בקערה בינונית. preperation
  2. הוסיפו לקערה עם החלמונים את יתר הרכיבים ומעכו אותם יחד באמצעות מזלג (ניתן לעשות זאת גם במעבד מזון).
  3. מלאו את חצאי הביצים במילוי שהכנתם, והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.