header

מתכון ללביבות בננה ומייפל ג'מייקניות

המטבח הג'מייקני, בדומה למטבח האפריקאי, מורכב גם הוא ממגוון מטבחים אחרים - ביניהם למשל ההודי והאירופאי. חריף הוא הטעם הדומיננטי באוכל הג'מייקני, ומעבר לכך מדינת האי הזו עשירה בפירות מעולים ומיוחדים שתורמים רבות לקולינריה המקומית ובעזרתם מכינים משקאות, שייקים וקינוחים מדהימים. אך הפעם אין לנו פה שום הפתעה חריפה עבורכם, אלא דווקא לביבות מתוקות ונהדרות עם פרי אהוב במיוחד. ארוחת הבוקר הג'מייקנית הזו, שעשויה מבננה עם סירופ מייפל, תנעים לכם את החושים ותעשה לכם את היום!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות בננה ומייפל ג'מייקניות
רכיבים ללביבות בננה:
ביצים - 2 (טרופות)
חלב - ¼ כוס
סוכר - ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - ¼1 כוסות
אבקת אפייה - 1 כפית
קינמון טחון - ½ כפית
מלח - ¼ כפית
אגוז מוסקט - מעט (מגורר, ⅛ כפית)
שמן צמחי - לטיגון
אופן הכנת הלביבות בננה:
  1. הכניסו את הבננות לקערה גדולה ומעכו אותן היטב באמצעות מזלג. לאחר מכן, הוסיפו את הביצים, חלב, סוכר ותמצית וניל וערבבו היטב עד שכל הרכיבים יתמזגו. preperation
  2. הכניסו לקערה גדולה אחרת קמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח ואגוז מוסקט וערבבו היטב עד שכל הרכיבים יתמזגו. הוסיפו את התערובת הזו לקערה עם המוצרים הרטובים, וערבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. אל תוך מחבת עמוקה, צקו ½2 ס"מ של שמן צמחי והניחו אותה על להבה גבוהה.
  4. הכינו מעין לביבות בכל צורה שתבחרו, והכניסו אותן בזהירות אל המחבת החמה. טגנו עד לקבלת גוון זהוב בתחתית, כ-2 דקות, ובעזרת כף הפכו את הלביבות על צדן השני וטגנו עד שיזהיבו. את הלביבות המוכנות הניחו על צלחת מצופה במגבות נייר.
  5. הגישו את הלביבות בעודן חמות, כשמומלץ לפזר מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל. בתיאבון!
מקור: רינה. ג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.