מחפשים מאפה מצוין ומלא בגבינות נהדרות שאפשר להכין ב-5 דקות? המנה הבאה מושלמת עבורכם לא רק כי היא טעימה, אלא כי היא גם עשירה בוויטמין D, עם מרכיבים כמו ביצים (87 יב"ל ל-100 גרם), פרמזן (21 יב"ל ל-100 גרם) וצ'דר (24 יב"ל ל-100 גרם). אנחנו ללא ספק הולכים להכין אותה – ואתם?
רכיבים למתכון למאפה גבינות אישי:
אופן הכנת מתכון למאפה גבינות אישי:
-
חממו תנור ל-200 מעלות.
-
קחו תבנית אפייה קטנה ואישית מאלומיניום, ושמנו אותה עם החמאה.
-
ערבבו בקערה קטנה את הביצים והשמנת.
-
הוסיפו את הגבינות, המלח והפלפל השחור, וערבבו.
-
העבירו א התערובת לתבנית והכניסו לתנור לאפייה של 15-18 דקות או עד שהביצים מתבשלות.
-
הניחו למאפה להתקרר למשך כ-5 דקות, ושיהיה בתיאבון!