header

מתכון למאפה אישי עם גבינות וביצים

מחפשים מאפה מצוין ומלא בגבינות נהדרות שאפשר להכין ב-5 דקות? המנה הבאה מושלמת עבורכם לא רק כי היא טעימה, אלא כי היא גם עשירה בוויטמין D, עם מרכיבים כמו ביצים (87 יב"ל ל-100 גרם), פרמזן (21 יב"ל ל-100 גרם) וצ'דר (24 יב"ל ל-100 גרם). אנחנו ללא ספק הולכים להכין אותה – ואתם?

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון למאפה אישי עם גבינות וביצים מקור תמונה: onedishkitchen
רכיבים למתכון למאפה גבינות אישי:
חמאה - 1 כפית (רכה)
ביצים - 2 (גדולות)
שמנת - 2 כפות (אפשר להחליף ב-2 כפות חלב או 1 כף חלב ו-1 כף שמנת)
גבינת צ'דר - 2 כפות (מגוררת)
גבינת פרמזן - 2 כפות (מגוררת)
מלח - מעט
אופן הכנת מתכון למאפה גבינות אישי:
  1. חממו תנור ל-200 מעלות.
  2. קחו תבנית אפייה קטנה ואישית מאלומיניום, ושמנו אותה עם החמאה.
  3. ערבבו בקערה קטנה את הביצים והשמנת.
  4. הוסיפו את הגבינות, המלח והפלפל השחור, וערבבו.
  5. העבירו א התערובת לתבנית והכניסו לתנור לאפייה של 15-18 דקות או עד שהביצים מתבשלות.
  6. הניחו למאפה להתקרר למשך כ-5 דקות, ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.