רוצים לפתוח את היום עם מאפה חלבי טעים, בריא וללא סוכר? מצאנו עבורכם את הפתרון המושלם, שמשלב בתוכו גם ירקות בריאים במיוחד! אז הפשילו את השרוולים והכינו לעצמכם מאפה אישי שלא תצרכו לחלוק עם אף אחד. כמובן שזו יכולה להיות גם מנה נהדרת בכל ארוחה חלבית שהיא...
רכיבים למתכון למאפה ירקות אישי:
אופן הכנת המתכון למאפה ירקות אישי:
-
חממו מראש תנור ל-180 מעלות.
-
שמנו 6 קעריות אישיות או תבנית מאפינס עם 6 שקעים, שקוטר כל אחד מהם הוא 10 ס"מ לפחות. הניחו אותן על תבנית אפייה.
-
רפדו את התחתית של כל שקע עם קוביות הלחם.
-
מלאו את השקעים עם עגבניות השרי, התרד והמוצרלה – וכל תוספת אחרת שתרצו ושנראית לכם מתאימה.
-
טרפו את הביצים בקערה גדולה יחד עם החלב, החרדל, המלח והפלפל, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חלקו את תערובת הביצים שווה בשווה בין 6 השקעים – מלאו כל שקע עד לגובה ¾.
-
הכניסו את תבנית האפייה לתנור למשך 30-35 דקות.
-
הניחו למאפים להתקרר למשך 5 דקות, והגישו לשולחן.