header

מאפה ירקות אישי ללא סוכר ומלא בטעם נפלא

רוצים לפתוח את היום עם מאפה חלבי טעים, בריא וללא סוכר? מצאנו עבורכם את הפתרון המושלם, שמשלב בתוכו גם ירקות בריאים במיוחד! אז הפשילו את השרוולים והכינו לעצמכם מאפה אישי שלא תצרכו לחלוק עם אף אחד. כמובן שזו יכולה להיות גם מנה נהדרת בכל ארוחה חלבית שהיא...

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מאפה ירקות אישי ללא סוכר ומלא בטעם נפלא מקור תמונה: familyfoodonthetable
רכיבים למתכון למאפה ירקות אישי:
תרסיס שמן - מעט לשימון (אפשר להשתמש ממש במעט שמן)
לחם מחיטה מלאה - 3 פרוסות (חתוכות לקוביות)
עגבניות שרי - 300 גרם (2 כוסות, חצויות)
תרד - 60 גרם (½1 כוסות, טרי וקצוץ)
מוצרלה - 110-170 גרם (½1-1 כוסות, מגוררת)
ביצים - 12 (גדולות)
חלב 2% - 1 כוס (או כל חלב רזה אחר)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אופן הכנת המתכון למאפה ירקות אישי:
  1. חממו מראש תנור ל-180 מעלות.
  2. שמנו 6 קעריות אישיות או תבנית מאפינס עם 6 שקעים, שקוטר כל אחד מהם הוא 10 ס"מ לפחות. הניחו אותן על תבנית אפייה.
  3. רפדו את התחתית של כל שקע עם קוביות הלחם.
  4. מלאו את השקעים עם עגבניות השרי, התרד והמוצרלה – וכל תוספת אחרת שתרצו ושנראית לכם מתאימה.
  5. טרפו את הביצים בקערה גדולה יחד עם החלב, החרדל, המלח והפלפל, עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. חלקו את תערובת הביצים שווה בשווה בין 6 השקעים – מלאו כל שקע עד לגובה ¾.
  7. הכניסו את תבנית האפייה לתנור למשך 30-35 דקות.
  8. הניחו למאפים להתקרר למשך 5 דקות, והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.