header

מתכון לפשטידה מלפת ותפוחי אדמה

תוכלו להכניס בקלות את המטבח הספרדי והאיטלקי אל ביתכם, הן כארוחת בוקר נפלאה והן כארוחת ערב משביעה, הודות למתכון הפשוט הבא. הפריטטה לא רק תשאיר טעם נהדר בפיכם, אלא גם תעניק לגופכם ויטמינים B ,A ו-K חומצה פולית, סידן ובלוטאין, אשר ידאג לבריאות עיניכם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידה מלפת ותפוחי אדמה
רכיבים לפריטטה:
שמן זית - 2 כפות
תפוחי אדמה - 2 (קטנים, קלופים וקצוצים דק)
שן שום - 1 (טחונה)
מלח - לפי הטעם
עלי לפת - 2 צרורות
ביצים - 8 (טרופות)
פלפל שחור - לפי הטעם
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מגוררת)
אופן הכנת הפריטטה:
  1. חממו את התנור מראש על 190 מעלות.
  2. הניחו מחבת גדולה (עמידה בתנור) על להבה בינונית- גבוהה, חממו את השמן והוסיפו את תפוחי האדמה. טגנו אותם עד שישחימו בקצוות ויתרככו במרכז. לאחר מכן, הוסיפו שום, תבלו בכמות המלח הרצויה והמשיכו לטגן במשך כ-2 דקות.
  3. הוסיפו את עלי הלפת וטגנו עד שיתרככו, 3 דקות לערך.
  4. תבלו את הביצים הטרופות עם מלח ופלפל לפי הטעם, וצקו את הביצים אל תוך המחבת. לאחר מכן, פזרו את גבינת הפרמז'ן מעל כל הרכיבים והעבירו בזהירות את המחבת לתנור. preperation
  5. אפו את הפריטטה במשך כ-10 דקות. לאחר מכן, הוציאו את המחבת בזהירות רבה מהתנור, הניחו לפריטטה להתקרר במשך כ-10 דקות, פרסו והגישו.
מקור: ליאת.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.