מטבח פולני זה ממש לא רק עוף "מכובס", המטבח הפולני עשיר במוצרים וזאת משום שהעם הפולני משקיע הרבה מאוד זמן על מנת להנות מארוחותיו.
ארוחת הבוקר המופלאה שתכינו עם המתכון הזה תוכיח לכם שהמטבח הפולני "חי ובועט" ויכול לתת "נוקאוט" למטבחים רבים.
רכיבים לארוחת בוקר הפולנית:
אופן הכנת הארוחת בוקר הפולנית:
-
תוכלו להשתמש באותה המחבת, לנגבה מעט ולהכין ביצה מקושקשת. הכניסו את הביצים למחבת, ערבבו באופן תכוף, והמשיכו לטגן עד לקבלת מרקם אוורירי.
-
הניחו מחבת על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו שמן ולאחר שיתחמם הוסיפו את רצועות הנקניקים. הנמיכו את הלהבה לבינונית, הפכו את הרצועות מדי פעם והסירו מהאש ברגע שיחלו להשחים.
-
נגבו בזהירות את המחבת, הוסיפו מרגרינה ולאחר שתתחמם מעט הכניסו את תפוחי האדמה המגוררים. ברגע שתפוחי האדמה יתחילו לקבל גוון חום והתחתית שלהם תתקשה, הפכו את הלביבה והמשיכו לטגנה עד שתשחים.
-
מקור תמונה:
Steven Depolo
-
הניחו את לביבת תפוח האדמה על הצלחת, מעליה את הביצים והנקניק, והגישו לצדם חתיכות תפוח עץ.
מקור: רינה. ג