header

מתכון לביצה מקושקשת עם נקניק

מטבח פולני זה ממש לא רק עוף "מכובס", המטבח הפולני עשיר במוצרים וזאת משום שהעם הפולני משקיע הרבה מאוד זמן על מנת להנות מארוחותיו.

ארוחת הבוקר המופלאה שתכינו עם המתכון הזה תוכיח לכם שהמטבח הפולני "חי ובועט" ויכול לתת "נוקאוט" למטבחים רבים.

 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לביצה מקושקשת עם נקניק
רכיבים לארוחת בוקר הפולנית:
שמן - לטיגון
נקניקי קילבסה - 2 ( חתוכים לרצועות)
מרגרינה - 4 כפות
תפוחי אדמה - 80 גר' (מגוררים)
ביצים - 4 (טרופות)
שמן - 2 כפיות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הארוחת בוקר הפולנית:
  1. תוכלו להשתמש באותה המחבת, לנגבה מעט ולהכין ביצה מקושקשת. הכניסו את הביצים למחבת, ערבבו באופן תכוף, והמשיכו לטגן עד לקבלת מרקם אוורירי.
  2. הניחו מחבת על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו שמן ולאחר שיתחמם הוסיפו את רצועות הנקניקים. הנמיכו את הלהבה לבינונית, הפכו את הרצועות מדי פעם והסירו מהאש ברגע שיחלו להשחים. preperation
  3. נגבו בזהירות את המחבת, הוסיפו מרגרינה ולאחר שתתחמם מעט הכניסו את תפוחי האדמה המגוררים. ברגע שתפוחי האדמה יתחילו לקבל גוון חום והתחתית שלהם תתקשה, הפכו את הלביבה והמשיכו לטגנה עד שתשחים.
  4. preperation מקור תמונה: Steven Depolo
  5. הניחו את לביבת תפוח האדמה על הצלחת, מעליה את הביצים והנקניק, והגישו לצדם חתיכות תפוח עץ.
מקור: רינה. ג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.