header

מתכון לעוגת בננה

בננות הן טעימות, מתוקות ומשביעות מאוד, ולכן רצוי שיהיו בכל בית בכל עת. הבעיה מתחילה כשחולפים מספר ימים מרגע הקנייה, אז הבננה הצהובה והיפה שקנינו מתחילה להירקב ותוך זמן קצר כבר לא ניתן לעשות בה שימוש. העוגה המופלאה הזאת תספק לכם פתרון מעולה לבננות הבשלות שלכם, כך שלא רק שהן לא יגיעו לפח האשפה, הן ישמשו להכנת עוגה פשוטה, טעימה ופריכה שכל בני הבית יוכלו ליהנות ממנה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת בננה
רכיבים לעוגת בננה:
חמאה - 125 גר'
סוכר - ¾ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
ביצה - 1
בננות - 2 (בשלות, מעוכות לרסק)
חלב - ¼ כוס
סוכר דמררה - 1 כפית (לקישוט)
אופן הכנת העוגת בננה:
  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות ומשמנים תבנית מוארכת בחמאה או בתרסיס שמן.
  2. בסיר על להבה בינונית, ממיסים יחד חמאה, סוכר ותמצית וניל.
  3. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את מחית הבננות, מערבבים היטב, מוסיפים את הביצים ומערבבים שוב. מקפלים פנימה אל התערובת את הקמח והחלב וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. preperation
  4. יוצקים את הבלילה אל תוך התבנית ובוזקים מעל את סוכר הדמררה לקבלת מרקם פריך.
  5. אופים במשך כ-35 דקות ובסופן בודקים בעזרת קיסם שיניים שהעוגה אפויה (נועצים את הקיסם במרכז העוגה וכאשר הוא יוצא יבש, העוגה מוכנה). מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר מעט.
מקור: אביה ג.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.