לעיתים אני מבחינה שנשארו לי כמה בננות שאף אחד לא רוצה לקלף ולאכול, ובעזרתן אני מכינה את הפודינג המפנק והטעים הזה, שמכיל בין שכבותיו הרבה דברים מתוקים וטובים שמשפרים את התחושה שלי לאורך כל היום.
רכיבים לפודינג בננה וקוקוס:
אופן הכנת הפודינג בננה וקוקוס:
-
חממו את התנור מראש על 190 מעלות.
-
טחנו את שברי הביסקוויטים במעבד מזון, הוסיפו חמאה, ערבלו עד לקבלת מרקם של משחה ואפו בתנור עד להזהבה, כ-15 דקות.
-
הניחו לבצק להתקרר במשך 30 דקות. לאחר מכן הקציפו את הפודינג יחד עם החלב ומרחו על שכבת הבצק.
-
חתכו את הבננות לעיגולים והניחו על הפודינג. על חתיכות הבננה מרחו את הקצפת ופזרו מעליה את שבבי הקוקוס.
-
כסו את הפודינג בעדינות והכניסו למקרר למשך שעתיים.
מקור: רונית ל.