header

מתכון לפודינג עם בננה וקוקוס

לעיתים אני מבחינה שנשארו לי כמה בננות שאף אחד לא רוצה לקלף ולאכול, ובעזרתן אני מכינה את הפודינג המפנק והטעים הזה, שמכיל בין שכבותיו הרבה דברים מתוקים וטובים שמשפרים את התחושה שלי לאורך כל היום.

זמן הכנה: 7 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג עם בננה וקוקוס
רכיבים לפודינג בננה וקוקוס:
סוכר - 2 כפיות
חמאה - 50 גר'
פודינג - 80 גר' (1 חבילה)
חלב - ¾1 כוסות
קצפת - 2 כוסות
שבבי קוקוס - ½ כוס
אופן הכנת הפודינג בננה וקוקוס:
  1. חממו את התנור מראש על 190 מעלות.
  2. טחנו את שברי הביסקוויטים במעבד מזון, הוסיפו חמאה, ערבלו עד לקבלת מרקם של משחה ואפו בתנור עד להזהבה, כ-15 דקות.
  3. הניחו לבצק להתקרר במשך 30 דקות. לאחר מכן הקציפו את הפודינג יחד עם החלב ומרחו על שכבת הבצק.
  4. חתכו את הבננות לעיגולים והניחו על הפודינג. על חתיכות הבננה מרחו את הקצפת ופזרו מעליה את שבבי הקוקוס.
  5. כסו את הפודינג בעדינות והכניסו למקרר למשך שעתיים.
מקור: רונית ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.