כיום, אין כמעט מי שלא שמע על מאפינס – עוגיות אישיות בטעמים נפלאים שמהוות קינוח נפלא וטעים לכל המשפחה. המתכון הנפלא הזה ימתיק לכם את היום הודות למרכיבים הנהדרים שהוא מכיל כמו רסק תפוחים, קינמון ובעיקר בננה, מה שישאיר בכם טעם של עוד.
אופן הכנת המאפינס בננות:
-
חממו את התנור מראש על 160 מעלות.
-
ערבבו את רסק התפוחים והסוכר בקערה גדולה, הוסיפו 2 ביצים וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד שמזכיר משחה.
-
מעכו את הבננה בעזרת מזלג עד לקבלת מחית, הוסיפו לתערובת וערבבו היטב.
-
נפו את שני סוגי הקמח והוסיפו אותם לתערובת, יחד עם אבקת האפייה והקינמון.
-
ערבבו את כל הרכיבים יחד וצרו עיסת בצק עבה. מרחו מעט שמן על פני תבנית מאפינס, חלקו את הבצק לחתיכות והכניסו אותן לתבנית.
-
אפו את המאפינס במשך 35-25 דקות לערך, ובסופן השתמשו בקיסם כדי לבדוק אם הבצק מוכן. אם הבצק אינו עשוי היטב, המשיכו לאפות עוד מספר דקות.
מקור: רונית ל.