העוגה הבאה תאפשר לכם ליהנות מהטעם והמרקם יוצאי הדופן של עוגת הגבינה, בעזרת עוגת פרווה נהדרת, טעימה וקלה להכנה. הטיפ הפשוט שבמתכון יאפשר לכם להגיש את העוגה ללא חשש שתתפורר או תתפרק, והתוצאה תיראה נהדר בכל פעם מחדש.
אופן הכנת שכבת בסיס:
-
ראשית, הכינו את הבצק על ידי הוספת כל רכיבי שכבת הבסיס אל תוך קערה וערבוב עד לקבלת עיסה במרקם רטוב ומתפורר.
-
רפדו תבנית עוגה שקוטרה 20 ס"מ בניילון נצמד, כך שהניילון יצא אל מחוץ לתבנית. הניחו את הבצק בתחתית התבנית ושטחו אותו כך שיכסה את כל הבסיס באופן אחיד. לאחר מכן, הניחו במקרר.
אופן הכנת העוגה:
-
לצורך הכנת העוגה עצמה, המיסו את חמאת הקוקוס עד שתהפוך לנוזל. תוכלו להעביר אותה לכוס על מנת לוודא שהיא אכן ממלאת כוס שלמה.
-
הכניסו אל קערה גדולה את חלב הקוקוס, סירופ המייפל, מיץ הלימון ותמצית הווניל, והקציפו עד לקבלת תערובת במרקם חלק ואחיד. הוסיפו את הקינמון, המלח וחמאת הקוקוס המומסת, והקציפו באמצעות מזלג עד לקבלת תערובת במרקם סמיך.
-
הוציאו את בסיס העוגה מהמקרר וצקו מעליו את הבלילה שהכנתם. החזירו את העוגה למקרר למשך כשעתיים על מנת לאפשר לה להתגבש.
-
תוכלו להיעזר בניילון הנצמד כדי לשלוף את העוגה מבלי שתתפורר. ניתן לקשט אותה עם קינמון, תותים או שמנת קוקוס.
טיפ השף:
כדי לשמור על העוגה טרייה, אחסנו אותה במקרר בכלי אטום.
מקור: נוגה ס.