אין כמו כדורי בשר עשירים כדי להוסיף טעם לכל ארוחה, ועם המתכון הבא תוכלו להכין גרסה איטלקית מיוחדת למנה האהובה הזו. ילדים ומבוגרים כאחד יאהבו את כדורי הבשר הנימוחים הללו, שמתאימים לאורז, פסטה או אפילו לצד לחם פשוט.
אופן הכנת הכדורי בשר:
-
בקערה גדולה, ערבבו את כל סוגי הבשר, הוסיפו שום, ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל וערבבו שוב לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לקערה את פירורי הלחם והמים וערבבו היטב.
-
במחבת גדולה, חממו את שמן הזית, צרו כדורים מתערובת הבשר וטגנו אותם כאשר הם מכוסים. לאחר מכן הניחו אותם על נייר סופג והגישו חם.