header

מתכון לתבשיל גולאש נקניקיות ובצלים

הנקניקיות הן ככל הנראה מזון הרחוב הפופולרי והטעים ביותר במדינות אירופה רבות, וברחובות רבים בערים הגדולות ניתן למצוא אינספור דוכנים שמוכרים אותן לצד כרוב כבוש. הוספתן אל תבשיל הגולאש החם והמנחם לצד תפוחי אדמה ופטריות, יעניק לכם מנה טעימה להפליא שלא תוכלו להפסיק לאכול ממנה, אפילו בחודשי הקיץ החמים. אתם יכולים להשתמש בנקניקיות מכל סוג בהתאם להעדפות האורחים, אפילו נקניקיות עוף אם מדובר בסועדים צעירים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל גולאש נקניקיות ובצלים
רכיבים לגולאש:
בצלים - 3 (קטנים)
עגבניות - 2-3 (בשלות, גדולות)
פטריות שמפניון - 10-15 יחידות (בינוניות)
שמן - ¼ כוס
פפריקה - 1 כף
מים - לפי הצורך
פלפל שחור - לפי הטעם
פטרוזיליה - חופן (קצוצה)
אופן הכנת הגולאש:
  1. קלפו את תפוחי האדמה וחיתכו לריבועים קטנים.
  2. קלפו וקצצו את הבצלים ואת העגבניות.
  3. חיתכו את הפטריות לריבועים קטנים ואת הנקניקיות לפרוסות.
  4. צקו את השמן וטגנו את הבצל על אש בינונית במחבת עמוקה במשך כמה דקות עד לריכוכו, הוסיפו את הנקניקיות וטגנו יחד עם הבצל ל-2-3 דקות.
  5. הוסיפו את תפוחי האדמה, העגבניות והפטריות, ובשלו את כל התערובת 2-3 דקות נוספות.
  6. פזרו את התבלינים והוסיפו מים עד לגובה תפוחי האדמה. בשלו כ-15 דקות נוספות על מנת שכל הרכיבים יתרככו.
  7. פזרו מעל פטרוזיליה לקישוט והגישו. preperation
מקור: יפעת ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.