header

מתכון לכדורי בשר בטעם חריף מתוק

הטעמים הפשוטים של כדורי הבשר ברוטב עגבניות נמאסו עליכם ומתחשק לכם לגוון ולחדש? הכירו את מתכון כדורי הבשר שיקפיצו לכם את בלוטות הטעם ויגרמו לכם ליהנות מכל ביס, אפילו אם זה קצת חריף. המתיקות שנלוות אל המתכון הזה מאזנת את טעמם של שאר המרכיבים ויוצרת מנה שלא תצליחו להפסיק לאכול ממנה.
זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכדורי בשר בטעם חריף מתוק מקור תמונה: fromvalerieskitchen
רכיבים לכדורי בשר:
קורנפלקס - 2 כוסות (טבעי)
קטשופ - 2 כפות
ביצה - 1 (טרופה)
בשר טחון - 1 ק"ג
רוטב עגבניות - 1 צנצנת (מוכן, 420 גרם)
קטשופ - ½ כוס
סוכר חום - ¼ כוס
בצל - ¼ כוס (קצוץ דק)
רוטב סרירצ'ה - 1 כף (או כל רוטב חריף אחר)
חומץ - 2 כפיות
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת הכדורי בשר:
  1. בקערה גדולה ערבבו יחד קורנפלקס, 2 כפות קטשופ, בשר טחון וביצה טרופה.
  2. צרו כדורים בגודל של כדור פינג פונג וסדרו על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה.
  3. חממו תנור לטמפרטורה של 200 מעלות וכאשר הוא מגיע לדרגת החום הרצויה, אפו את כדורי הבשר למשך כ-12 דקות עד לקבלת גוון חום.
  4. בזמן שכדורי הבשר בתנור, הכינו את הרוטב.
  5. בסיר בינוני ערבבו יחד את שאר החומרים של המתכון והביאו לרתיחה מעל להבה בינונית עד להיווצרות בועיות קטנות ברוטב.
  6. הנמיכו את הלהבה לגמרי ובשלו למשך כ-15 דקות וערבבו קלות מדי פעם.
  7. כאשר כדורי הבשר מוכנים, הוסיפו אותם אל הרוטב, ערבבו ובשלו כ-15 דקות.
  8. הגישו לצד אורז, פסטה או פחמימה מזינה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.