הטעמים הפשוטים של כדורי הבשר ברוטב עגבניות נמאסו עליכם ומתחשק לכם לגוון ולחדש? הכירו את מתכון כדורי הבשר שיקפיצו לכם את בלוטות הטעם ויגרמו לכם ליהנות מכל ביס, אפילו אם זה קצת חריף. המתיקות שנלוות אל המתכון הזה מאזנת את טעמם של שאר המרכיבים ויוצרת מנה שלא תצליחו להפסיק לאכול ממנה.
אופן הכנת הכדורי בשר:
-
בקערה גדולה ערבבו יחד קורנפלקס, 2 כפות קטשופ, בשר טחון וביצה טרופה.
-
צרו כדורים בגודל של כדור פינג פונג וסדרו על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה.
-
חממו תנור לטמפרטורה של 200 מעלות וכאשר הוא מגיע לדרגת החום הרצויה, אפו את כדורי הבשר למשך כ-12 דקות עד לקבלת גוון חום.
-
בזמן שכדורי הבשר בתנור, הכינו את הרוטב.
-
בסיר בינוני ערבבו יחד את שאר החומרים של המתכון והביאו לרתיחה מעל להבה בינונית עד להיווצרות בועיות קטנות ברוטב.
-
הנמיכו את הלהבה לגמרי ובשלו למשך כ-15 דקות וערבבו קלות מדי פעם.
-
כאשר כדורי הבשר מוכנים, הוסיפו אותם אל הרוטב, ערבבו ובשלו כ-15 דקות.
-
הגישו לצד אורז, פסטה או פחמימה מזינה.