המתכון שלפניכם משלב את היתרונות הבריאותיים של התרד יחד עם בשר רזה, והוא יעניק לכם מנה איכותית, טעימה ובריאה. הקציצה הטעימה והקלילה הזו גם תאפשר לכם להרגיש שבעים לאורך זמן, כך שלא תרגישו צורך לשלוח יד למקרר כדי לנשנש דברים שונים שעשויים לגרום לכם לעלות במשקל.
רכיבים לקציצות תרד ובשר הוד:
אופן הכנת הקציצות תרד ובשר הוד:
-
הכניסו לקערה בינונית את כל הרכיבים, וערבבו אותם היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, ושמנו אותה עם ספריי שמן.
-
הכינו 4 קציצות מהתערובת וטגנו אותן במחבת עד שישחימו, בין 8-7 דקות עבור כל צד.
-
הגישו את הקציצות כרצונכם, תוכלו להוסיף לחמנייה דלת שומן או לגוון עם טורטייה מקמח מלא, וכמובן מומלץ להוסיף בצל, עגבנייה, חסה וירקות נוספים בצד.
מקור: שולמית.א