בקרו בבייג'ינג תוך פחות מחצי שעה עם לחמניות הבאות, לחמניות סיניות מאודות בעלות טעם יוצא דופן. הלחמניות טעימות מאוד עם כל מילוי או ממרח, וניתן להכין אותן בקלות באמצעות סיר אידוי הניתן לרכישה בחנויות כלי בישול.
אופן הכנת הלחמניות:
-
בקערה בינונית, ערבבו מים, סוכר ושמרים.
-
הוסיפו לקערה אבקת אפייה, קמח ולושו עד לקבלת בצק חלק.
-
הוסיפו לבצק מלח ושמן ולושו כ-10 דקות נוספות עד לקבלת בצק במרקם רך.
-
כסו את קערת הבצק במגבת מטבח ואפשרו לה לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק יכפיל את נפחו.
-
הוציאו את הבצק מהקערה וצרו ממנו רצועה מוארכת. חתכו את הרצועה ל-10 ריבועים שווים ואפשרו להם לתפוח, כחצי שעה.
-
חממו בסיר האידוי מים, וכאשר הם רותחים, הניחו עליו את הלחמניות כ-10 דקות, עד לתפיחתן. קררו מספר דקות לפני ההגשה.