במתכון שלפניכם תוכלו להשתמש בבצק שמרים שניתן לרכוש מוכן מראש בחנויות, ולמלא אותו בשלל מליות אהובות. כל אחד יוכל לקחת לו חתיכה קטנה מהלחם המיוחד בלי לדעת מה יהיה בתוכה, אך אנו בטוחים שכולם יהיו מרוצים, בלי קשר למילוי.
אופן הכנת הלחם המתוק:
-
קרצו עיגולים בגודל הרצוי מהבצק, הניחו במרכזן מליות אהובות, סגרו היטב ומלאו תבנית אפייה עם העיגולים.
מקור תמונה:
anitalianinmykitchen
-
כסו את התבנית במגבת, והניחו אותה בצד ל-20 דקות.
-
הכניסו את התבנית לתנור בטמפרטורה של 160° מעלות ל-45 דקות או עד שהלחמניות ישחימו. הוציאו, צננו, פזרו מעל אבקת סוכר והגישו.