מחפשים מנת עוף כיפית ומיוחדת שתוכלו לנשנש בצהריים? או לחלופין, רוצים לפנק את ילדיכם הקטנים בארוחת צהריים טעימה ומיוחדת? מצאנו עבורכם את המתכון המושלם לכך, והוא כל כך פשוט להכנה – שאתם תתהו איך לא הכרתם אותו קודם. מדובר בנגיסי עוף אפויים בציפוי בייגלה שתוכלו להכין תוך 5 דקות עבודה בלבד, ואנחנו ממליצים לכם להיעזר בילדיכם לשם כך. אז התכוננו להתאהב ושיהיה בתיאבון!
מקור תמונה:
delish
רכיבים לנגיסי שניצל אפויים בציפוי בייגלה:
אופן הכנת נגיסי שניצל אפויים בציפוי בייגלה:
-
חממו מראש תנור לחום של 220 מעלות.
-
רפדו תבנית אפייה עם נייר אפייה, ושמנו אותו בנדיבות עם תרסיס שמן.
-
הכניסו את הבייגלה המרוסק לקערת פלסטיק גדולה.
-
בקערה נוספת ושטוחה יותר, טרפו את רוטב החרדל והדבש יחד עם הביצים.
-
הניחו בקערה שלישית בגדול בינוני את נגיסי העוף, תבלו אותם עם מלח ופלפל וכסו אותם בקמח באופן שווה.
-
טבלו כל נגיס בקערת הרוטב והביצים, והניחו לנוזלים עודפים לטפטף מטה.
-
טבלו כל נגיס בקערת הבייגלה ועטפו אותו בהם בעזרת אצבעותיכם. אם יש צורך, השתמשו בעוד בייגלה במהלך ההכנה.
-
העבירו את הנגיסים המוכנים לתבנית האפייה ורססו מעליהם מעט מתרסיס השמן.
-
אפו את הנגיסים למשך 12-15 דקות עד שהעוף עשוי כהלכה והבייגלה מושחם – הפכו אותם במחצית הזמן.
-
הגישו חם לשולחן יחד עם רוטב חרדל ודבש, ושיהיה בתיאבון!