header

מתכון לנגיסי שניצל אפויים בציפוי בייגלה – מפתיע וטעים!

מחפשים מנת עוף כיפית ומיוחדת שתוכלו לנשנש בצהריים? או לחלופין, רוצים לפנק את ילדיכם הקטנים בארוחת צהריים טעימה ומיוחדת? מצאנו עבורכם את המתכון המושלם לכך, והוא כל כך פשוט להכנה – שאתם תתהו איך לא הכרתם אותו קודם. מדובר בנגיסי עוף אפויים בציפוי בייגלה שתוכלו להכין תוך 5 דקות עבודה בלבד, ואנחנו ממליצים לכם להיעזר בילדיכם לשם כך. אז התכוננו להתאהב ושיהיה בתיאבון!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי שניצל אפויים בציפוי בייגלה – מפתיע וטעים! מקור תמונה: delish
רכיבים לנגיסי שניצל אפויים בציפוי בייגלה:
תרסיס שמן - מעט לשימון (מחולק)
בייגלה - 3-4 כוסות (מרוסק, מומלץ שמיניות כעכים)
רוטב חרדל ודבש - ¼ כוס ועוד קצת להגשה
ביצים - 2 (גדולות)
חזה עוף - 500 גרם (ללא עור ועצמות - חתוך לנגיסים)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
קמח - ¼ כוס
אופן הכנת נגיסי שניצל אפויים בציפוי בייגלה:
  1. חממו מראש תנור לחום של 220 מעלות.
  2. רפדו תבנית אפייה עם נייר אפייה, ושמנו אותו בנדיבות עם תרסיס שמן.
  3. הכניסו את הבייגלה המרוסק לקערת פלסטיק גדולה.
  4. בקערה נוספת ושטוחה יותר, טרפו את רוטב החרדל והדבש יחד עם הביצים.
  5. הניחו בקערה שלישית בגדול בינוני את נגיסי העוף, תבלו אותם עם מלח ופלפל וכסו אותם בקמח באופן שווה.
  6. טבלו כל נגיס בקערת הרוטב והביצים, והניחו לנוזלים עודפים לטפטף מטה.
  7. טבלו כל נגיס בקערת הבייגלה ועטפו אותו בהם בעזרת אצבעותיכם. אם יש צורך, השתמשו בעוד בייגלה במהלך ההכנה.
  8. העבירו את הנגיסים המוכנים לתבנית האפייה ורססו מעליהם מעט מתרסיס השמן.
  9. אפו את הנגיסים למשך 12-15 דקות עד שהעוף עשוי כהלכה והבייגלה מושחם – הפכו אותם במחצית הזמן.
  10. הגישו חם לשולחן יחד עם רוטב חרדל ודבש, ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.