נמאס לכם לתת לילדכם שניצלונים מטוגנים ומשמינים, אך הוא מתעקש לאכול רק אותם? מצאנו לכם חלופה מצוינת, טעימה וכזו שתוכלו להכין יחד עימו! שניצלים אפויים טעימים שמצופים במרכיב סודי שילדכם בטוח אוהב – חטיף תפוח אדמה! אם תרצו לתבל מעט את המנה, תוכלו לבחור בגרסה של החטיף עם טעמים. אז הפשילו שרוולים בשביל להכין נגיסי עוף בתנור, בציפוי חטיף תפוח אדמה שיגרום לילדכם ללקק את האצבעות.
רכיבים למתכון לנגיסי עוף מצופים בחטיף תפוחי אדמה:
אופן הכנת המתכון לנגיסי עוף מצופים בחטיף תפוחי אדמה:
-
חממו תנור אפייה ל-200 מעלות.
-
כסו תחתית של תבנית אפייה עם נייר אפייה, והניחו את התבנית בצד.
-
טחנו בעצמכם את חטיף תפוח האדמה במעבד מזון בכמה פולסים – עד שהוא יהיה יהפוך לפירורים. לחלופין, תוכלו לתת לילדכם לפורר את הצ'יפסים בעודם בתוך השקית.
מקור תמונה:
gimmesomeoven
-
העבירו את הפירורים לקערה קטנה, ולידה הניחו את קערת הביצים הטרופות ואת צלחת נגיסי חזה העוף החתוך.
-
טבלו עם ילדכם את נגיסי העוף בביצים הטרופות, ולאחר מכן בפירורי הצ'יפס. הניחו את הנגיסים המוכנים אחד ליד השני בתבנית האפייה.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 12 דקות, עד לקבלת מרקם פריך.
-
הוציאו את התבנית כדי להפוך את הנגיסים.
-
הנמיכו את חום התנור ל-70 מעלות, והחזירו את התבנית לתנור לעוד 8 דקות של אפייה, או עד שהנגיסים נראים מוכנים.
-
הוציאו את התבנית מהתנור, והגישו את הנגיסים חמים, לצד המטבל או הרוטב האהוב עליכם ועל ילדכם.