header

מתכון קליל ונהדר לנגיסי עוף בציפוי חטיף תפוח אדמה

נמאס לכם לתת לילדכם שניצלונים מטוגנים ומשמינים, אך הוא מתעקש לאכול רק אותם? מצאנו לכם חלופה מצוינת, טעימה וכזו שתוכלו להכין יחד עימו! שניצלים אפויים טעימים שמצופים במרכיב סודי שילדכם בטוח אוהב – חטיף תפוח אדמה! אם תרצו לתבל מעט את המנה, תוכלו לבחור בגרסה של החטיף עם טעמים. אז הפשילו שרוולים בשביל להכין נגיסי עוף בתנור,  בציפוי חטיף תפוח אדמה שיגרום לילדכם ללקק את האצבעות.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון קליל ונהדר לנגיסי עוף בציפוי חטיף תפוח אדמה מקור תמונה: gimmesomeoven
רכיבים למתכון לנגיסי עוף מצופים בחטיף תפוחי אדמה:
חטיף תפוח אדמה - 250 גרם (בטעם לבחירתכם)
חזה עוף - 680 גרם (נקי מעור ועצמות, חתוך לנגיסים)
ביצים - 2 (טרופות)
אופן הכנת המתכון לנגיסי עוף מצופים בחטיף תפוחי אדמה:
  1. חממו תנור אפייה ל-200 מעלות.
  2. כסו תחתית של תבנית אפייה עם נייר אפייה, והניחו את התבנית בצד.
  3. טחנו בעצמכם את חטיף תפוח האדמה במעבד מזון בכמה פולסים – עד שהוא יהיה יהפוך לפירורים. לחלופין, תוכלו לתת לילדכם לפורר את הצ'יפסים בעודם בתוך השקית. preperation מקור תמונה: gimmesomeoven
  4. העבירו את הפירורים לקערה קטנה, ולידה הניחו את קערת הביצים הטרופות ואת צלחת נגיסי חזה העוף החתוך.
  5. טבלו עם ילדכם את נגיסי העוף בביצים הטרופות, ולאחר מכן בפירורי הצ'יפס. הניחו את הנגיסים המוכנים אחד ליד השני בתבנית האפייה.
  6. הכניסו את התבנית לתנור למשך 12 דקות, עד לקבלת מרקם פריך.
  7. הוציאו את התבנית כדי להפוך את הנגיסים.
  8. הנמיכו את חום התנור ל-70 מעלות, והחזירו את התבנית לתנור לעוד 8 דקות של אפייה, או עד שהנגיסים נראים מוכנים.
  9. הוציאו את התבנית מהתנור, והגישו את הנגיסים חמים, לצד המטבל או הרוטב האהוב עליכם ועל ילדכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.