ישנם מספר רב של מתכונים לשניצל, המתכון הבא הוא אחד הטובים, והותאם במיוחד לפסח...
אופן הכנת השניצל עוף:
-
ערבבו את הביצה בצלחת מעט קעורה.
-
בצלחת אחרת ערבבו מצות מפוררות, מלח ופלפל.
-
צקו שמן במחבת והביאו לרתיחה (שימו לב לא לשרוף את השמן).
-
טיבלו את חזה העוף בתוך צלחת הביצה, ולאחר מכן בפירורי מצה בשני הצדדים.
-
חיזרו על פעולה זו על כל הפילטים, והכניסו למחבת, טגנו את שני הצדדים עד להזהבה (כ-2 דקות מכל צד).
-
העבירו לנייר סופג, הגישו חם עם פלחי לימון.
מקור: בני ר.