גם המנה הבאה מזכירה מעט את המטבח האסיאתי, אך מדובר גם במנה שתהיה אהובה על מי שמחפש דרך הכנה בריאה יותר לשניצל האהוב מבלי לפגוע בטעמו, והתוספת המתקתקה של האורז הופכת את הארוחה לנהדרת ומלאה בצבעים וריחות שאי אפשר לעמוד בפניהם.
אופן הכנת השניצל עוף:
-
חממו את התנור על 230 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר כסף.
-
בשלו את האורז בהתאם להוראות שעל גבי האריזה.
-
ערבבו יחד את רוטב הסויה, החומץ והג'ינג'ר. העבירו מחצית מהרוטב אל קערה גדולה וטבלו בו את חתיכות העוף.
-
הניחו את פירורי הלחם בקערה וערבבו עם השמן. צפו את העוף בפירורים והעבירו אל תבנית האפייה, אפו עד להזהבה במשך 10-12 דקות.
-
ערבבו את האורז באמצעות מזלג יחד עם הצ'ילי, האננס והכוסברה.
-
העבירו את העוף אל הצלחת, והגישו לצד האורז שהכנתם.
מקור: רינת ס.