header

מתכון לשניצל עוף אפוי עם אורז ואננס

גם המנה הבאה מזכירה מעט  את המטבח האסיאתי, אך מדובר גם במנה שתהיה אהובה על מי שמחפש דרך הכנה בריאה יותר לשניצל האהוב מבלי לפגוע בטעמו, והתוספת המתקתקה של האורז הופכת את הארוחה לנהדרת ומלאה בצבעים וריחות שאי אפשר לעמוד בפניהם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לשניצל עוף אפוי עם אורז ואננס
רכיבים לשניצל עוף:
אורז לבן - 1 כוס
רוטב סויה - ¼ כוס (מופחת נתרן)
שורש ג'ינג'ר - ½ כוס (מגורר)
נתחי חזה עוף - 8 נתחים (קטנים, כ-600 גר')
שמן קנולה - ½1 כפות
צ'ילי אדום קטן - 1 (פרוס דק)
אננס קטן - ½ אננס (חתוך לריבועים)
עלי כוסברה - 1 כוס (טריים)
אופן הכנת השניצל עוף:
  1. חממו את התנור על 230 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר כסף.
  2. בשלו את האורז בהתאם להוראות שעל גבי האריזה.
  3. ערבבו יחד את רוטב הסויה, החומץ והג'ינג'ר. העבירו מחצית מהרוטב אל קערה גדולה וטבלו בו את חתיכות העוף.
  4. הניחו את פירורי הלחם בקערה וערבבו עם השמן. צפו את העוף בפירורים והעבירו אל תבנית האפייה, אפו עד להזהבה במשך 10-12 דקות.
  5. ערבבו את האורז באמצעות מזלג יחד עם הצ'ילי, האננס והכוסברה.
  6. העבירו את העוף אל הצלחת, והגישו לצד האורז שהכנתם.
מקור: רינת ס.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.