אם אתם מעוניינים להכין ארוחה משביעה המכילה 27 גרם חלבון למנה, אשר תשמור על היקף המותניים שלכם ובאותו הזמן תהייה טעימה ופשוטה להכנה, כדאי לכם לנסות את המתכון הבא...
אופן הכנת העוף בבלסמי:
-
הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה. כשהסיר יתחמם הוסיפו שמן זית ואת כרוב הניצנים. בשלו את כרוב הניצנים במשך מספר דקות עד שישחימו והפכו אותם לצדם השני.
-
הוסיפו לסיר את העוף, תבלו במלח ופלפל, וערבבו היטב. יש לבשל עד שהעוף ישחים, ובשלב זה להוסיף את הטימין. המשיכו לבשל את העוף עד שיהיה מבושל למשעי, הוסיפו חומץ ואגוזי מלך, והמשיכו לבשל עד שהחומץ יצטמצם ואגוזי המלך יראו קלויים.
-
הגישו את המנה בעודה חמה.
מקור: רבקה.א