מבחינתי עוף בגריל מסמל את ארוחת שישי בה כל המשפחה מתאספת מסביב לשולחן, וכולם דרוכים ומוכנים לרגע בו העוף יעשה את דרכו אליו. היישר מיום שישי האחרון בביתי, הנה לכם מתכון מנצח לארוחת ערב משפחתית מהנה וטעימה!
אופן הכנת העוף בגריל:
-
קחו קערה עגולה והכניסו לתוכה את רוטב הסויה והג'ינג'ר החתוך, ערבבו במשך כדקה.
-
בכלי נפרד, השרו את העוף בחצי מכמות הרוטב שהכנתם, במשך חצי שעה עד שעה.
-
חממו את התנור ל-180 מעלות, והניחו את העוף בתוכו.
-
מרחו את העוף לסירוגין עם הרוטב שנשאר בקערה ותנו לו להיצלות למשך כ-8 דקות בכל צד.
-
במידה שיש לכם את הזמן והמרכיבים, מומלץ להגיש את העוף על מצע של אורז או ירקות ולפזר שומשום מעל הצלחת באופן שווה.
מקור: אבי מורנו