נגיסי העוף במתכון הבא יתחבבו לא רק על מי שנמצא בתכנית התזונה של whole30, אלא על כל מי שאוהב מנות קלילות של עוף בארוחת הצהריים או הערב.
אופן הכנת הנגיסוני עוף:
-
חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה.
-
בקערה בינונית, ערבבו את קמח השקדים עם התבלינים.
-
לקערה נפרדת הכניסו את הביצה, הוסיפו לה ¼ כפית מים וטרפו היטב.
-
חתכו את חזה העוף לחתיכות בגודל ביס, הכניסו אותן אל הקערה עם הביצה וערבבו עד שהן יהיו מצופות מכל צדיהן.
-
הכניסו את חתיכות העוף המצופות בביצה לקערה עם התבלינים וערבבו עד שהן יהיו מצופות לחלוטין בתערובת.
-
העבירו את חתיכות העוף לתבנית האפייה המשומנת, הכניסו אותה לתנור למשך 12-15 דקות או עד שהן יזהיבו, הוציאו והגישו חם.