header

מתכון לרצועות עוף מצופים ואפויים

נגיסי העוף במתכון הבא יתחבבו לא רק על מי שנמצא בתכנית התזונה של whole30, אלא על כל מי שאוהב מנות קלילות של עוף בארוחת הצהריים או הערב.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לרצועות עוף מצופים ואפויים מקור תמונה: Arnaud Dessein
רכיבים לנגיסוני עוף:
חזה עוף - 1 קג'
ביצה - 1
מים - ¼ כפית
קמח שקדים - ½ כוס
כמון - 1 כפית
אבקת פלפל קאיין - ¼ כפית (או פלפל חריף אחר)
פפריקה - ¼ כפית
אבקת שום - ½ כפית
מלח ים - ¼ כפית
אבקת צ'ילי - ½ כפית
אופן הכנת הנגיסוני עוף:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה.
  2. בקערה בינונית, ערבבו את קמח השקדים עם התבלינים.
  3. לקערה נפרדת הכניסו את הביצה, הוסיפו לה ¼ כפית מים וטרפו היטב.
  4. חתכו את חזה העוף לחתיכות בגודל ביס, הכניסו אותן אל הקערה עם הביצה וערבבו עד שהן יהיו מצופות מכל צדיהן.
  5. הכניסו את חתיכות העוף המצופות בביצה לקערה עם התבלינים וערבבו עד שהן יהיו מצופות לחלוטין בתערובת.
  6. העבירו את חתיכות העוף לתבנית האפייה המשומנת, הכניסו אותה לתנור למשך 12-15 דקות או עד שהן יזהיבו, הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.