קישואים הם ירקות רב גוניים שניתן לשלב במגוון מאכלים, והם מוסיפים טעם נפלא למנות עוף, כמו במתכון שלפניכם. מלבד ההגשה הייחודית של המנה הזו, אתם תיהנו מטעמם של וגם מהיתרונות הבריאותיים של הקישואים, הכוללים חיזוק של המערכת החיסונית, הפחתת לחץ דם גבוה והורדת רמות הכולסטרול, וכל זה בלי טיפת שמן!
למתכונים נוספים מהבלוג "היפה והחיה"
רכיבים לקישואים במילוי עוף:
אופן הכנת הקישואים במילוי עוף:
-
חממו תנור ל-°190 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון, מלבד העוף והקישואים, ועבדו לקבלת תערובת חלקה.
-
לתוך קערה בינונית, הכניסו את חזה העוף הטחון וערבבו לתוכו את תערובת התבלינים ממעבד המזון.
-
הניחו 4 פרוסות של קישואים זו על גביי זו בצורת שמש, על תבנית לתנור. הכינו "שמשות" כאלו עד שייגמרו לכם פרוסות הקישואים.
-
הניחו במרכז שמשות הקישואים כף גדושה מתערובת העוף ועטפו אותו עם צדי רצועות הקישואים. לאחר מכן נעצו קיסם במרכז כל קישוא ממולא.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 15-20 דקות, הוציאו את הקיסמים והגישו לאחר צינון קל.
מקור: נעמה שגיב