header

מתכון לנודלס קישואים עם עוף

המתכון הבא אינו מכיל גלוטן, ולכן הוא מושלם עבור אנשים הרגישים לרכיב הזה או שמנסים לרדת במשקל. אטריות הקישואים הן טוויסט נפלא למנה המוכרת והאהובה, שאתם וגם בני משפחתכם תאהבו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לנודלס קישואים עם עוף
רכיבים למוקפץ:
שמן זית - 4 כפות
חזה עוף - 500 גרם (ללא עור ועצמות, חתוך לקוביות בעובי 2 ס"מ)
קישואים - 4 (גדולים חתוכים לרצועות דקות)
שיני שום - 4 (כתושות)
חומץ בלסמי - 3 כפות
עגבניות שרי - ½ קילו (חצויות לאורכן)
גזר - 1 (חתוך לרצועות דקות)
בזיליקום - ¼ כוס (קצוץ)
מלח - ¾ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המוקפץ:
  1. במחבת גדולה, חממו 1 כף שמן זית על אש בינונית. הוסיפו את העוף, פזרו מעליו ¼ כפית מלח וטגנו עד להשחמה, כ-10 דקות. העבירו את העוף מהמחבת לקערה והניחו אותה בצד.
  2. למחבת שהכילה את העוף הוסיפו 1 כף שמן זית ואת השום הכתוש. טגנו על אש נמוכה-בינונית במשך דקה אחת עד להזהבה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
  3. הוסיפו למחבת את העגבניות, 2 כפות שמן זית, חומץ, ½ כפית מלח, רצועות גזר ואת אטריות הקישואים. ערבבו היטב.
  4. הוסיפו למחבת את העוף ובשלו הכל יחד במשך 3-4 דקות.
  5. חלקו את תוכן המחבת ל-4 צלחות ופזרו מעל פלפל שחור טחון ובזיליקום טרי. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.