המאפה הזה נהדר לא רק עבור מי שרגיש לגלוטן, אלא לכל אחד! הוא בריא ומזין, ובין אם אתם כבר מכירים מתכון ללחם בננות או לא, הגרסה המשודרגת הזו טעימה במיוחד ולוקח רק 5 דקות להכין אותה!
אופן הכנת הלחם בננות:
-
ערבבו בקערה את קמח הקוקוס, הסוכר החום ואבקת האפייה, אחר כך הוסיפו את הבננה המרוסקת, חמאת השקדים וחלב הקוקוס וערבבו שוב עד שכבר אין גושים בתערובת.
-
לאחר מכן הוסיפו את השוקולד צ'יפס ופירורי הקוקוס.
-
אחרי שערבבתם את הכול, הכניסו את התערובת לתוך צנצנת זכוכית וחממו במיקרוגל למשך 2 וחצי דקות.
מקור: דורית נ.